پروتز سینه چیست؟ شرایط پروتز سینه چه میباشد؟ چه کسانی میتوانند پروتز سینه انجام دهند؟ عوارض و مزایای ایمپلنت سینه چیست؟ فرق ایمپلنت با پروتز چیست؟بهترین متخصص پروتز سینه در مشهد کجاست؟ در مشهد کجا پروتز سینه انجام دهیم؟
اگر این سوالات برای شما پیش آمده و مایل هستید درباره ایمپلنت سینه و نحوه پروتز سینه بیشتر بدانید در این مقاله همراه ما باشید تا همه چیز درباره پروتز سینه را برای شما توضیح دهیم و متخصصان خوب عمل جراحی پروتز سینه در مشهد را به شما معرفی کنیم.

در همین آغاز مقدمه این نکته را توضیح دهیم که پروتز سینه یک محصول کیسه مانند و در سایز کوچک اندازه یک کف دست و یا کمی بزرگتر است که با مواد خاصی پر شده و قابلیت ماندگاری طولانی دارد. در ساده ترین مثال میتوان آن را به یک بادکنک و یا کیسه فریزر پر از آب تشبیه کرد که در سایزها و جنسهای مختلف وجود دارد. جنس این کیسه سیلیکون خاص بوده و از مواد با کیفیت بالا ساخته شده که قابلیت ارتجاعی دارد.
در این مقاله سعی میکنیم شما را با یکی ازعمل زیبایی سینه آشنا کنیم تا مطلع شوید که این عمل جراحی چگونه انجام میشود، چه کسانی کاندیدای این عمل هستند، نحوه و انواع آن چگونه است.
پروتز سینه چیست؟
پروتز سینه یک عمل جراحی است که در تقیسم بندی جراحیهای زیبایی بوده و تحت پوشش هزینههای درمانی بیمه قرار نمیگیرد.
همانطور که در صفحه پروتز باسن گفتیم عمل جراحی پروتز سینه یک عمل جراحی با بیهوشی عمومی است که چیزی حدود دو الی سه ساعت زمان میبرد و پس از جراحی متقاضی جراحی زیبایی از کلینیک ترخیص شده و نیاز به بستری شدن ندارد. البته بعلت استفاده از داروی بیهوشی فرد متقاضی باید یک فرد همراه داشته باشد و با کمک او فرآیند ترخیص و بازگشت به منزل را طی کند.
عمل جراحی پروتز سینه برای چه کسانی مناسب است؟
همانگونه که گفته شد این عمل جزو عمل های زیبایی دسته بندی میشود و کسانی که از ظاهر و فرم سینه خود ناراضی هستند دست به این عمل میکنند.
لذا افرادی که بعلل مختلف همچون افزایش سن، افتادگی سینه، بارداری، شیردهی، سرطان، وراثت و ... از فرم و سایز سینه خود رضایت ندارند کاندیدای این عمل هستند. البته کسانی هم هستند که این موارد مشمول آنها نمیشود اما بعلت سایز کوچک سینه و یا نامتقارن بودن آن مایل هستند که سینههای خود را پروتز کرده و ظاهری زیبا و جذاب به آن ببخشند که این عمل و تزریق چربی به سینه بسیار به این افراد کمک میکند

پس میتوان نتیجه گرفت که داوطلبان اول این عمل جراحی محبوب هدف اصلیشان ایجاد فرم جذاب و زیبا برای سینه است که نتیجه و غایت این عمل جراحی کسب اعتماد به نفس و یا افزایش اعتماد به نفس است.
مقوله اعتماد بنفس هم جزو آن دست ضروریات زندگی اجتماعی هر فردی است که در کسب موفقیت و پیشرفت و داشتن یک زندگی ایده ال اثرگذاری بالایی دارد و نقش آن در کسب رضایتمندی عمومی بسیار پر رنگ است.

بنا به شرایط و قوانینی که برای وب سایت ها وضع شده است از قرار دادن نمونه کار پروتز سینه روی وب سایت معذور هستیم
انواع پروتز سینه و جنس و کیفیت آن:
پروتزهای سینه را در یک تعریف کلی میتوان در سه نوع معرفی کرد که هرکدام از آنها یک سری مزایا و معایب دارند و بر اساس مشاوره پزشک متخصص و شرایط جسمانی هر فرد باید یکی از این سه نوع را انتخاب نمود. لذا این را بدانید که استفاده از نظرات پزشکان این حوزه و مشاوره گرفتن از پزشک یک ضرورت است و بدون نظر متخصصان جراحی زیبایی نباید تصمیم به عمل جراحی گرفت.
متخصصان و مشاوران ما در مشهد با تجربه و دانشی که دارند میتوانند به تمامی سوالات شما پاسخ داده و بر اساس شرایط جسمانی و سن شما بهترین گزینه را به شما پیشنهاد دهند. لذا حتما سعی کنید پس از کسب اطلاعات اولیه در خصوص جراحی پروتز سینه حداقل یک جلسه حضوری با متخصصان زیبایی داشته باشید تا نگرانیها و ابهامات شما برطرف گردد.
انواع پروتز سینه:
1) پروتز سینه نمکی:
این پروتز همانگونه که از نامش پیداست حاوی آب مقطر و نمک است و جزو پروتزهای تقریبا بیخطر بحساب می آید.
در توضیح این نوع پروتز و مزایا، معایب، شکل و ظاهر آن اینگونه میتوان به اختصار گفت که:
- قابلیت افزایش سایز آن وجود دارد و در فرم دهی و سفت شدن سینه موثر است.
- چون محلول موجود در پروتز یک محلول بیخطر است، پس اگر به هر دلیلی دچار پارگی و نشت شود محلول آن جذب بدن شده و خطری برای فرد نخواهد داشت.
- این نوع پروتز چون خطر کمتری دارد در مقایسه با انواع دیگر نیاز کمتری به مانیتورینگ یا همان بررسی و آزمایشهای بالینی دارد و لازم نیست دائما تحت نظر پزشک خود باشید.
- از این جهت که مواد داخل پروتز مواد خاصی نیست و همچنین برای جاگذاری آن برش کوچکی انجام میشود لذا هزینه این نوع پروتز کمتر است و کسانی که هزینه برایشان مهم است این مدل پروتز سینه توصیه میشود. اگرچه در موضوع سلامتی هزینه نباید یک اولویت اصلی باشد.
- نکته منفی دیگر که خوب است به آن اشاره شود این میباشد که پروتز نمکی یا همان سالین از نظر فرم و زیبایی به خوبی و جذابی نوع دیگر پروتز نیست و ممکن است پس از مدتی دچار چین خوردگی و چروک شده و بعبارتی موج دار شود.
- غیر طبیعی بودن در هنگام لمس و همچنین تاثیر بر روی بافت سینه اثر دیگر این مدل پروتز است.

2) پروتز سیلیکون- ژله ای:
این مدل پروتز هم نامش گویای این است که از ماده خاصی شبیه ژله پر شده است و تفاوتهایی با پروتز نمکی دارد. مثلا:
- قیمت این مدل پروتز بیشتر از پروتز نمکی است.
- در صورت پارگی کیسه سیلیکونی ممکن است مواد داخل آن جذب بدن شده و خطراتی را برای فرد زیباجو داشته باشد. البته ناگفته نماند جنس این ژله به گونه ای است که اگر هم کیسه پروتز پاره و یا سوراخ شود به راحتی از آن خارج نمیشود و مانند مدل نمکی نیست که با یک نشت ساده هم مواد آن خارج شود.
- ویژگی دیگر پروتز سیلیکونی این است که به خاطر قابلیت چسبندگی که دارد شباهت خوبی به بافت سینه دارد و به همین خاطر اکثر بانوان عزیز تمایل دارند از این مدل پروتز استفاده کنند.
- مشکل دیگر این پروتز این است که نیاز به برش بیشتری نسبت به پروتز نمکی دارد و با توجه به اینکه پارگی آن علامت خاصی ندارد باید دائما تحت نظر پزشک متخص بوده و فرد زیباجو با یک برنامه منظم چکاب گردد.
- احتمال چین خوردگی و موج دار شدن در آن کم است و در زمان لمس شدن احساس مصنوعی بودن دست نمیدهد.

3) پروتز ثابت :
این نوع پروتز به دلیل نوع ساخت و مواد تشکیل دهنده اگر پاره شوند در شکل ظاهر و فرم اولیه آنها تغییری به وجود نمی آید. مزیت و یا ویژگی این نوع پروتز سینه این است که دارای شکل بوده و در قسمت پایینی خود دارای یک برجستگی هستند.
سفت بودن به دلیل حجم و تراکم بالای مواد تشکیل دهنده و کم بودن احتمال پارگی از دیگر امتیازات این نوع پروتز است.
اگر بخواهیم به مشکل اصلی این نوع پروتز به صورت مختصر اشاره کنیم باید این را بدانید که به علت سفت بودن و ثابت بودن باید برش بیشتری نسبت به دو نوع دیگر روی اندام انجام شود که عوارض احتمالی همچون جای اسکار، عفونت، ورم و ... را به دنبال خواهد داشت.
.
انواع پروتز از نظر شکل و فرم:
پروتزها سینه از نظر فرم و ظاهر به دو مدل گرد و قطره اشکی تقسیم میشوند. مدل گرد برای بانوانی که علاقهمند به سینههای بزرگ و برجسته هستند و مایل هستند بافت پستانهایشان نرم و خوش فرم باشد پیشنهاد میگردد اما در مدل قطره اشکی فرم و ظاهر سینه یک فرم طبیعی بوده و لذا کسانی که قصد دارند ظاهر اولیه سینهشان حفظ شود از این مدل استفاده میکنند.
همچنین این نوع پروتز برای کسانی که به هر دلیلی سینههای کوچک، تخت، نامتقارن دارند بهترین گزینه است.

انواع برش سینه و جایگذاری:
در جراحی زیبایی پروتز سینه، جراحان سه راه برای جایگذاری پروتز دارند که بسته به شرایط و تمایل متقاضی از یکی از این روشها کمک گرفته میشود.
روش اول جراحی و برش از ناحیه زیر سینه است.
این روش که رایج ترین برش است دسترسی به بافت سینه برای جراح راحت است و بانوان جوان به علت اینکه این برش در سینه قابل مشاهده نیست علاقهمند به این برش هستند.
مدل و روش دوم به برش دور هاله سینه معروف است که جراح با برش بخشی از هاله سینه پروتز سینه را جایگذاری میکند.
اگر شما جزو کسانی هستید که قصد دارید عمل جراحی پروتز سینه و لیفت سینه را با هم انجام دهید این نوع برش به شما پیشنهاد میشود.
مدل و نوع سوم برش از سمت زیر بغل است که جراح از ناحیه کناری سینه و نه از روبرو به بافت سینه دسترسی دارد و در این مدل هم خط برش در معرض دید نیست. ناگفته نماند در این برش به دلیل دسترسی کم جراح به بافت سینه درصد جایگذاری مناسب سینه کاهش می یابد و ممکن است رضایت صد در صدی حاصل نگردد.
البته نوع دیگری از برش وجود دارد که به برش نافی معروف است که بعلت شایع نبودن این نوع برش از توضیح آن عبور میکنیم.

قیمت و هزینه عمل جراحی پروتز سینه:
از همه این توضیحات که رد شویم سوالی که برای همه متقاضیان این عمل جراحی مطرح است و دائم در سایتهای مختلف به دنبال جواب آن هستند بحث قیمت و هزینه عمل جراحی پروتز سینه است.
در پاسخ به این سوال باید این را در ابتدا بگوییم که این نوع عمل تحت هزینههای بیمه ای نیست و هزینه آن را باید آزاد پرداخت کنید.
در خصوص هزینهها و قیمت جراحی هم باید بدانید که این عمل یک عمل جراحی زیبایی سینه است و بسته به مکان و شهر، کلینیک و متخصص جراح، نوع پروتز و ... این عدد متغیر است. بعبارت دیگر سابقه و رزومه جراح و تیم وی، شهر محل جراحی و نوع و جنس پروتز همگی در جمع نهایی مبلغ پرداختی اثر دارد و کما اینکه یک پزشک با سابقه و تجربه بالا هزینه ای متفاوت با یک جراح تازه کار دارد.
لذا برای اینکه از هزینههای این جراحی مطلع شوید میتوانید با کارشناسان ما تماس گرفته و ابهامات خود را برطرف کنید.
چیزی که در بحث قیمت و هزینه جراحی مهم است اینکه اعدادهای مطرح شده و ثابت که توسط برخی متخصصان و سایت ها اعلام میگردد یک عدد غیر واقعی است. چون تا زمانی که حضوری به مطب پزشکی مراجعه نکنید و جراح وضعیت جسمانی شما را بررسی نکند نمیتوان عدد نهایی را اعلام نمود.
بنابراین با دریافت مشاوره حضوری و بررسی شرایط خود به پاسخهای خود رسیده و بدون نگرانی دست به این عمل جراحی بزنید.
سوالات متداول در خصوص پروتز سینه:
چه سنی برای پروتز سینه مناسب است؟
برای جراحی پروتز سینه سن خاصی مدنظر نیست. البته باید سینه رشد کامل خود را داشته و ثابت باشد. یعنی افراد نوجوان و کسانی بارداری و شیردهی دارند باید این مدت را طی کرده و سپس اقدام به عمل جراحی کنند. البته این عمل اختلالی به شیردهی وارد نمیکند و میتوان در دوران شیردهی اقدام کرد، اما در این ایام چون سایز سینه ثابت نیست بهتر است پس از پایان دوران شیردهی اقدام به جراحی پروتز سینه کرد.
آیا پروتز سینه موجب سرطان سینه می شود؟
تاکنون پاسخ قطعی و دقیقی به این سوال داده نشده است و محققان از یافتههای خود چنین برداشتی نداشته اند که پروتز سینه موجب بروز سرطان در فرد میگردد. طبیعتا ممکن است در موارد نادری افرادی پس از پروتز سینه دچار بیماری شوند که اولا مشخص نیست علت بروز این بیماری جراحی پروتز بوده است یا نه و دوما اینکه تعداد این افراد بسیار کم است و قابل تسری به همه نیست.
همچنین قبل از جراحی سینه پزشک متخصص آزمایشات مختلفی را برای شما تجویز میکند که شما باید تمامی آزمایشات را طی کنید.

چه اقداماتی باید قبل از جراحی پروتز سینه انجام دهیم؟
سفارشات و توصیههای پزشکی قبل از جراحی ایمپلنت سینه با سایر توصیههای قبل از دیگر عملها یکی است. همچون اطلاع دادن پزشک از مصرف داروهایتان، عدم مصرف داروهایی مثل آسپرین، نوافن، پروفن و ...، عدم مصرف دخانیات و الکل قبل از جراحی به مدت دو الی چهار هفته، ناشتا بودن و سبک بودن شکم و معده حداقل 8 ساعت قبل از عمل، داشتن همراه در زمان جراحی و عدم استفاده از لوازم آرایشی و ...
توصیه های پس از جراحی و دوران نقاهت چیست؟
استراحت کامل به مدت دو الی سه روز در منزل و نداشتن فعالیت سنگین، استفاده از کمپرس سرد در نواحی جراحی، کاهش مصرف نمک به منظور تسریع در کاهش ورم، استفاده از سوتین طبی، مصرف منظم داروها، عدم دست کاری بخیه ها و ... از جمله توصیههای پزشکی هستند که پزشک جراح همه اینها را به شما توضیح و آموزش خواهد داد و از این بابت نگرانی نداشته باشید.

مدت ماندگاری پروتز سینه چقدر است؟
اگر در تبلیغات یک کلینیک زیبایی و یا پزشک با این عبارت پروتز دائمی برخورد کردید بدانید که این حرف و مدت یک حرف فریبکارانه و غیر واقعی است. علت هم روشن است. پروتز یک کیسه سیلیکونی است که دارای یک عمر مفید است و روزی این کیسه دچار خرابی و پارگی خواهد شد. حتی اگر از بهترین مدلها و برندها بوده و توسط بهترین متخصصان انجام شود. همچنین سن و وضعیت جسمانی و میزان فعالیت فرد هم بر این مدت اثر دارد. لذا خوب است بدانید مدت ماندگاری پروتز چیزی حدود 15 الی 20 سال است.
ورزش چه تاثیری بر پروتز سینه دارد؟
در حالت کلی ورزش یکی از بهترین روشها برای داشتن یک فرم بدنی ایده آل است و جزو توصیه های همه پزشکان خواهد بود. اما در مورد جراحی پروتز سینه باید بدانید که انجام ورزش در دوران نقاهت به طور کامل ممنوع است و در دوران پس از نقاهت که به زندگی روزمره بر میگردید باید با احتیاط و حوصله باشد. هرچه شدت ورزش سنگینتر و سختتر باشد از عمر پروتز کاسته خواهد شد. اما در صورت انجام ورزشهای عمومی و نه حرفه ای مشکلی با پروتز سینه نخواهید داشت.
آیا برنزه کردن بر پروتز سینه اثر منفی دارد؟
جواب این سوال هم واضح و مشخص است. چون برنزه کردن موجب داغ شدن و حرارت دیدن پروتز می شود و ممکن است باعث پارگی آن شود. همچنین برنزه کردن در عفونت و تغییر رنگ زخم های برش موثر است و موجب تغییر فرم ظاهری سینه می شود.