دکتر حسن طالب زاده - حدیث ایوازه فوق تخصص جراحی زیبایی و درمانی در مشهد

رایگان مشاوره بگیرید :

0902-8136132
کلمه مورد نظر خود را سرچ کنید
لوگو وبسایت موبایل

بهترین خوراکی ها برای جوش خوردن سریع استخوان

یکشنبه, 20 فروردین 1402

معجون جوش خوردن استخوان

یک عضو بدن که بافت بسیار محکمی دارد و همواره در شرایط دشوار مقاومت زیادی از خود نشان خواهد داد؛ استخوان می باشد.ولیکن گفتنی است که هر عضوی از بدن؛ میزان تحمل مختص به خود را دارد و چنانچه به شدت تحمل آن توجه نکنید؛ قطعا به شما صدمه ی اساسی وارد خواهد شد؛ به طور مثال ممکن است در حال انجام ورزش و فعالیت روزانه خود باشید که اتفاقی دچار یک حرکت اشتباه ورزشی یا قدم برداشتن در محیطی نادرست؛ ضربه و فشاری به استخوان شما وارد و سبب شکستن آن شود.

خوردن چه معجونی به جوش خوردن استخوان؛ کمک می نماید؟ 

طبق گزارشات؛ استفاده از معجون شیر به علاوه سنجد بسیار مزیت دارد و ضمن جوش خوردن استخوان بی مانند است.به طوری که از خوردن مسکن هایی همچون استامینوفن هم تاثیر بیشتری دارد‌.
این معجون همچنین ضمن جوش خوردن شکستگی؛ پوکی و ترک استخوان یک راهکار ایده ال می باشد؛ چرا که در هسته سنجد موادی وجود دارد که غضروف ساز است و برای جوش خوردن مفاصل؛ می توان آن را به همراه شیر مصرف نمود.
از مزیت های منحصر به فرد این معجون غافل نشوید.در حال حاضر بیماری های مفصل  در بین بانوان به یک ترس اساسی در کشور؛ تبدیل شده است.  از این رو توصیه ما به شما مصرف معجون سنجد و شیر می باشد؛ که شامل منبع زیادی از کلسیم و فیبر است که برای جوش خوردن استخوان بسیار تاثیر گذار است.

طرز تهیه معجون شیر و سنجد ضمن جوش خوردن استخوان به چه صورت می باشد؟ 

چنانچه امکان این را ندارید که چند عدد سنجد تازه با هسته، پوست و گوشت آسیاب نمائید؛ یا استرس خراب شدن هسته  سنجد، را دارید‌ می توانید از پودر های آماده ی سنجد استفاده نمائید‌.در یک لیوان شیر؛ به میزان یک قاشق غذا خوری پودر سنجد اضافه کنید و سپس یک قاشق دیگر به دلیل شیرین شدن آن عسل بیافزایید و در روز یک مرتبه از این معجون را  به همراه غذا یا میان وعده های غذایی مصرف نمائید. پس از گذشت دو هفته استفاده از این معجون شگفت انگیز؛ تاثیر آن را مشاهده خواهید نمود. به علاوه جوش خوردن استخوان ها این معجون؛ درمان بی نظیری ضمن مبارزه با آلزایمر و پوکی استخوان ها می باشد.
شکستن استخوان ها یک امر رایج می باشد که به طور معمول امکان دارد در اثر سانحه تصادف، زمین خوردن و یا دیگر فعالیت ها برای افراد مختلف رخ میدهد. از این رو با توجه به مطالب ذکر شده و بروز چنین مشکلی؛ می بایست آگاهی خود را بالا ببرید و چند مورد از راهکار های جوش خوردن استخوان را بیاموزید.
در قدم اول که می بایست به پزشک مراجعه نمائید و به مدت چندین روز گچ بگیرید محل شکسته شده ی مورد نظر را؛ ولیکن با این حال نباید از مواردی که به جوش خوردن استخوان ها کمک بسیاری می کند؛غافل شد. طبق اینکه شکستگی عضوی از بدن؛ امری دشوار است و هر فردی خاهان هرچه زودتر سلامتی خود می باشد؛ ما برای شما چندین راهکار متفاوت ضمن جوش خوردن استخوان شرح داده ایم.

رژیم صحیح غذایی ضمن جوش خوردن استخوان

عوامل بسیاری در بهبود جوش خوردن استخوان موثر است؛که یکی از این روش ها؛ داشتن برنامه ی غذایی مناسب می باشد، تغذیه وسبک عادت های غذایی به علاوه این که در مستحکم شدن و جوش خوردن استخوان تاثیر به سزایی دارد؛ در فرآیند درمان و سرعت آن نیز بسیار موثر می باشد.هنگامی که یک عضو از بدن دچار شکستگی می شود؛ برای بازسازی و جوش خوردن خود نیاز به سبک غذایی مخصوصی دارد و در واقع فرد صدمه دیده می بایست برنامه غذایی خود را تغییر دهد و از یک برنامه ی استاندارد استفاده نماید.
ولیکن نا گفته نماند که بهتر است بدانیم این برای جوش خوردن استخوان و تسریع بخشیدن به درمان به چه مواد غذایی احتیاج داریم.هر چند می توان از قرص و مکمل های دارویی استفاده نمود؛ ولیکن چه بهتر اگر از طریق مواد سالم غذایی و مفید برطرف شود.

رژیم صحیح غذایی ضمن جوش خوردن استخوان

همچنین بخوانید : پیکرتراشی در مشهد

برخی از محبوب ترین خوراکی ها؛ ضمن جوش خوردن استخوان 

کلسیم:

یکی از مواد معدنی بی نظیر ضمن جوش خوردن استخوان، کلسیم است که دارای مزایا و فواید بسیاری می باشد. بنابراین محصولاتی همچون پنیر، شیر، کشک و ماست شامل کلسیم بسیاری می باشد و صرف آنها در بهبودی جوش خوردن استخوان بسیار تاثیر گذار است.
لیزین:مورد دیگری از اسید آمینه وجود دارد که نقش چشمگیری در جذب نمودن کلسیم دارد، لیزین می باشد. بیشتر محصولاتی که دارای پروتئین زیادی هستند لیزین آن ها نیز زیاد می باشد، موادی همچون سیب، لوبیا، تخم مرغ، ماهی، شیر کم چرب، اسفناج و لوبیا  شامل مقدار زیادی لیزین می باشند.

ویتامین د:

ویتامین dدر واقع به عنوان قسمتی از رژیم ضمن جوش خوردن استخوان می باشد.این ویتامین به استفاده از کلسیم و جذب آن به خون شما کمک می نماید و مواد معدنی که در استخوان موجود است را، جمع آوری می کند. زمانی که آفتاب به پوست بر خورد می نماید در حقیقت پوست مقداری ویتامین د حاصل نموده است.از این رو فرد می تواند به مدت ۱۵ دقیقه در زیر معرض نور قرار گرفتن، ویتامین د دریافت نماید و از مزیت های آن بهره مند شود. برخی از منابعی که ویتامین د در آن موجود می باشد، عبارت است از ساردین، شیر، جگر، ماست غنی شده ،زرده تخم مرغ، آب پرتقال غنی شده و جگر ماهی.

آهن:

چنانچه  بدن فردی که عضوی از بدن آن دچار شکستگی شده است، به کمبود آهن یا کمبود خون مبتلا باشند و به مقدار کافی گلبول قرمز در خون خود نداشته باشند، ممکن است در روند بهبود ترمیم استخوان خود به مشکل بربخورد. چرا که آهن نقش زیادی در بازسازی و جوش خوردن استخوان دارد.برخی از منابعی که حاوی آهن می باشد عبارت است از گوشت قرمز؛ گوشت بوقلمون و مرغ؛ تخم مرغ، ماهی چرب،میوه های خشک، سبزیجات،غلات غنی شده و نان سبوس دار

روی:

یک عامل موثر دیگر ضمن جوش خوردن استخوان ها و ترمیم آن، روی می باشد. که در غذاهایی همچون اسفناج و کلم بروکلی موجود است.
ویتامین سی: این ویتامین نقش چشمگیری در تهیه کلاژن دارد ؛ و در واقع کلاژن قسمت مهمی از پروتئین موجود در استخوان می باشد؛ و مصرف آن به تسریع بهبود جوش خوردن استخوان بسیار موثر می باشد. ویتامین سی  در مرکبات  موجود است.نا گفته نماند که  سایر ویتامین ها نظیر ویتامین k هم نقش زیادی در جوش خوردن استخوان دارد و در موادی از جمله کاهو، اسفناج و کلم وجود دارد. و همچنین سیلیکا که در مواد غذایی نظیر فلفل سبز، خیار،گوجه و فلفل قرمز موجود می باشد.

پتاسیم:

برای هر چه بهتر روند جوش خوردن استخوان؛ حتی الامکان از ماده های معدنی و میوه های تازه که شامل مقدار زیادی پتاسیم است استفاده نمائید. برخی از این منابع عبارت است از: سیب زمینی، آجیل، شیر و گوشت، دانه ها،آب پرتقال و موز

تخم مرغ:

یکی از مواد مغذی؛ که سرشار از ویتامین است، تخم مرغ می باشد. این ماده غذایی شامل آهن، منیزیم، کلسیم و ویتامین د و ب می باشد. نا گفته نماند که ضمن جوش خوردن استخوان از مصرف این ماده غذایی می بایست پزشک مطلع باشد. 

هدف از انجام درمان جوش خوردن استخوان چیست؟

در حقیقت؛ هدف از جوش دادن استخوانی که شکسته شده است؛ عبارت است از
میزان شکستگی استخوان به حالت پیش از شکستگی برگردد که در واقع این عامل شامل چندین مورد قابل بررسی می باشد:
اندازه ی استخوان، کوتاه تر نباید بشود و پس از جوش خوردن استخوان می بایست به اندازه اولیه خود باز گردد.
و استخوانی که دچار شکستگی شده است؛ به حالت کج یا زاویه دار جوش نخورد.
و در آخر این که پس از درمان؛ استخوان شکسته شده هر چه قدر سریع تر به کار کرد خود بازگردد.

هدف از انجام درمان جوش خوردن استخوان چیست؟

همچنین بخوانید : لیفت پوست صورت

 

جوش خوردن استخوان و ترمیم آن چه مدت زمان میبرد؟

میزان جوش خوردن استخوان در کودکان بسیار سریع تر می باشد. پس از گذشتن چندین روز از صدمه؛ استخوان جدید جایگزین آن می شود ولیکن برای درمان کامل، مدت زمان بیشتری احتیاج است.
به طور کلی جوش خوردن استخوان شامل چهار مرحله می باشد. در ادامه به توضیحات این مراحل خواهیم پرداخت.

مرحله اول ورم:

پس از چند ساعت از صدمه، جوش خوردن آغاز می شود. نواحی آسیب دیده توسط لخته های خون دچار التهاب می شوند. و سیستم ایمنی بدن سلول هایی را در نواحی صدمه می فرستد که هر نوع میکروب و استخوان ریزه ای را از بین می برد. علاوه بر این عروق خونی در بخش صدمه دید۶ رشد خواهد کرد و فرآیند جوش خوردن استخوان شروع می شود. این مرحله تقریبا یک الی دو هفته زمان می برد.

مرحله ی دوم جوش خوردن استخوان:

به مدت ۴ الی ۲۱ روز ، اطراف استخوان صدمه دیده پینه بسته می شود، طی این مرحله کلاژن جایگزین لخته خون می شود. و از آن جایی لخته خون از استخوان زمخت تر می باشد، نواحی صدمه دیده را گچ می گیرند چرا که استخوان در حال جوش خوردن ثابت بماند. به علت این که اگر استخوان جا به جا شود پینه از بین خواهد رفت و جوش خوردن و ترمیم استخوان به تاخیر خواهد افتاد.

مرحله ی سو م ترمیم استخوان:

به طور تقریبی پس از دو هفته از شکستگی؛ سلول های استئوبلاست شروع به فعالیت می کنند. و این فعالیت سلول ها سبب ترمیم و جوش خوردن استخوان جدید می شود و مواد لازم ضمن مستحکم شدن استخوان فرد را فراهم می سازد. پینه ضخیم در این قسمت از مرحله درمان تشکیل و پس ۶ الی ۱۲ هفته بعد ، شکستگی رفع خواهد شد.

مرحله چهارم بازسازی استخوان:

اکنون به مرحله ی نهایی می رسید؛ طی این بخش از درمان، سلول های استئوکلاست نام، تغییرات لازم را انجام خواهند داد. وظیفه ی این سلول ها ، این می باشد که هر استخوان اضافی را تجزیه می نمایند به طوری که استخوان به حالت اولیه خود باز گردد.  برگشتن به فعالیت های روزانه و عادی در این مرحله؛ به جوش خوردن و درمان استخوان کمک بسیاری می کند.امکان دارد این بخش از درمان مدت زیادی زمان ببرد. بسیاری از افراد هنگامی که عضوی از بدنشان  شکسته می شود؛ گمان می کنند که دیگر هیچ گاه مانند گذشته، نمی توانند به امور روزانه خود برسند.ولیکن در بیشتر موارد خوشبختانه، شکستگی استخوان در افراد طی چند ماه به طور کامل درمان می شود که حین این مدت، علامت هایی از جوش خوردن استخوان را رویت خواهید کرد.

چه چیزهایی حین جوش خوردن استخوان تجربه خواهید کرد؟

برخی از مراحلی که حین بهبودی شکستگی استخوان؛ طی خواهید کرد عبارت است از:

کاهش درد:

زمانی که عضوی از بدن میشکند؛ امکان دارد همراه با درد شدیدی باشد؛ مخصوصا هنگامی که قصد تکان دادن آن را دارید ممکن است یک نوع درد تیز باشد که چنانچه دچار فشار شود، شدت درد افزایش خواهد یافت. با جوش خوردن استخوان همه ی این درد ها کمتر می شود و اگر نواحی بخش مورد نظر را گچ بگیرید، به طور معمول هیچ نوع دردی را حس نمی کنید چرا که گچ گرفتن سبب ثابت نگه داشتن استخوان می شود.

گسترده شدن دامنه حرکت:

در روز های نخستی که عضوی از بدن دچار شکستگی شده باشد معمولا؛ شما به محدوده اندکی ضمن حرکت دسترسی خواهید داشت، از این رو چنانچه به مرور قابلیت حرکت دادن خویش را مشاهده نمائید، این به معنای جوش خوردن استخوان شما می باشد.

کاهش تورم:

بعد شکستگی استخوان به علت حمله خون به نواحی شکسته شده؛ آن بخش از بدن دچار تورم خواهد شد. از این جهت با کالوس ایجاد نمودن؛ در نواحی شکستگی تورم کاهش خواهد یافت.
کاهش کبودی ها
گفتنی است که همواره کبودی به همراه شکستگی رخ نمی دهد، از این رو چنانچه کبودی مشاهده نمودید؛ به مرور کم رنگ خواهد شد چراکه بدن به صورت آرام آرام خون را جذب می نماید و این عامل سبب تغییر رنگ در کبودی می شود.

کاهش تورم:

همچنین بخوانید : تزریق چربی به سینه 

سخن پایانی

با توجه به مطالبی که مطالعه نمودید؛ همواره به یاد داشته باشید که هر عضوی پس از شکستگی احتیاج به جوش خوردن دارد که از روش های متفاوتی همچون گچ گرفتن و دیگر راهکار های درمانی جوش می خورد و مشکل شکستگی برطرف می شود.از این رو بدون نظر پزشک اقدام به کاری نکنید و ضمن انجام هر روشی پزشک خود را مطلع نمائید‌.

استفاده از معجون شیر به علاوه سنجد بسیار مزیت دارد و ضمن جوش خوردن استخوان بی مانند است.

داشتن رژیم غذلیی سبک و مغذی از مهم ترین عوامل برای جوش خوردن استخوان هست 

نظرات درباره معجون جوش خوردن استخوان

آخرین مقالات
19 خرداد

پسوریازیس چیست ؟ + راه های درمان

ادامه مطلب

15 خرداد

پلاسما جت چیست؟ + مراقبت های پس از پلاسما جت

ادامه مطلب

11 خرداد

سریع ترین راه از بین بردن لک صورت | درمان لک صورت

ادامه مطلب

07 خرداد

پماد کلسیپوتریول : موارد مصرف ، نحوه مصرف و عوارض شایع

ادامه مطلب

03 خرداد

بهترین کلینیک زیبایی مشهد چه ویژگی هایی دارد

ادامه مطلب

30 اردیبهشت

مراقبت‌ های ‌بعد از عمل سینه که باید بدانید

ادامه مطلب

27 اردیبهشت

پماد کالامین برای چیست؟ نحوه مصرف و عوارض استفاده از آن

ادامه مطلب

24 اردیبهشت

خواص آلوئه ورا برای پوست صورت

ادامه مطلب

21 اردیبهشت

چاق و سفت شدن صورت در مدت زمان یک هفته

ادامه مطلب

18 اردیبهشت

مرگ بر اثر پیکر تراشی و لیپوساکشن | آیا مرگ بر اثر پیکرتراشی واقعیت دارد یا شایعه است؟

ادامه مطلب

15 اردیبهشت

ماسک صورت با ماست

ادامه مطلب

11 اردیبهشت

سوتین مخصوص بعد از عمل سینه

ادامه مطلب

07 اردیبهشت

چه عواملی باعث بزرگ شدن بینی می شود؟

ادامه مطلب

03 اردیبهشت

ویتامین های چاق کننده سریع

ادامه مطلب

30 فروردین

مشکلات تنفسی بعد از عمل بینی

ادامه مطلب

27 فروردین

حاملگی بعد از ابدومینوپلاستی امکان پذیر است؟

ادامه مطلب

24 فروردین

بهترین روش های درمان شوره سر

ادامه مطلب

20 فروردین

معجون جوش خوردن استخوان

ادامه مطلب

17 فروردین

قرص پردنیزولون 5 برای چیست؟ + عوارض و نحوه مصرف

ادامه مطلب

14 فروردین

بهترین فصل کاشت مو چه موقع است؟

ادامه مطلب

10 فروردین

اسکلروتراپی صورت چیست و چه کاربردی دارد؟

ادامه مطلب

05 فروردین

پی آر پی صورت چیست؟

ادامه مطلب

01 فروردین

صفر تا صد قرص گین آپ

ادامه مطلب

26 اسفند

پماد ویتامین آ د برای لکه های صورت

ادامه مطلب

22 اسفند

استفاده از بوتاکس برای سینه ، زیر بغل و کف دست

ادامه مطلب

17 اسفند

علامت های عفونت لب بعد از تزریق ژل

ادامه مطلب

13 اسفند

روش‌های درمان سیاهی دور چشم مزوتراپی، پی آر پی یا هایفوتراپی

ادامه مطلب

08 اسفند

کلینیک لاغری در مشهد

ادامه مطلب

04 اسفند

قرص تقویت کننده مو هیرتامین

ادامه مطلب

30 بهمن

راه های کوچک کردن بینی در خانه

ادامه مطلب

27 بهمن

مرگ در اثر تزریق بوتاکس

ادامه مطلب

23 بهمن

قرص راکوتان چه کاربردی دارد و عوارض روآکوتان چیست؟

ادامه مطلب

19 بهمن

حساسیت به بوتاکس

ادامه مطلب

16 بهمن

اگر فتق عمل نشود چه می شود

ادامه مطلب

12 بهمن

ژل جالپرو و کاربرد آن

ادامه مطلب

08 بهمن

برآمدگی استخوان بینی بعد از عمل و راه درمان آن

ادامه مطلب

04 بهمن

عمل چال گونه در مشهد با قیمت

ادامه مطلب

01 بهمن

چگونه پف زیر چشم را از بین ببریم؟ روش‌های درمان پف زیر چشم

ادامه مطلب

27 دی

تزریق چربی به واژن (لابیا) ، مزایا و عوارض

ادامه مطلب

23 دی

چه کسانی نباید هایفو انجام دهند

ادامه مطلب

مقالات مرتبط با معجون جوش خوردن استخوان

whatsapp
instagram
how-to

مشاوره با ما