کلینیک زیبایی مشهد : فوق تخصص جراحی زیبایی و درمانی در مشهد

رایگان مشاوره بگیرید :

0902-8136132
کلمه مورد نظر خود را سرچ کنید
لوگو وبسایت موبایل

بهترین فصل کاشت مو چه موقع است؟

دوشنبه, 14 فروردین 1402

بهترین فصل کاشت مو چه موقع است؟

یکی از مهم ترین و اصلی ترین دلایلی که باعث تغییر چهره و زیبایی چهره افراد جامعه می شود دارا بودن موهایی شاداب و زیبا و سالم می باشد اکثر افراد جامعه ممکن است که به دلایل ارثی و ژنتیکی بعد از گذشت چند سال موهای خود را از دست بدهند و دچار ریزش موی بسیار زیاد تا مرز طاسی بروند و به دنبال راه حلی برای برگشت مو باشند .امروزه می توان از روش کاشت مو استفاده نمود که بسیار جوابگو می باشد. برای آشنایی با روش کاشت مو و بهترین فصل کاشت مو با ما همراه باشید.

کاشت مو چیست و به چه صورتی انجام می شود؟

عمل کاشت مو باعث خواهد شد که فولیکول هایی که آسیب دیده اند ترمیم بشوند و دوباره باعث رشد مو می شود که مراحل این عمل شامل: گرافت مو که برداشت واحد های فولیکولار مو می باشد از محل اهدا کننده که همان بانک مو می نامند و سپس آماده سازی گرافت ها است که در مرحله آخر کاشت انجام می شود. برای انجام دادن این عمل از موهای طبیعی بدن افراد استفاده می شود که گاهی از موهای مابین دو گوش و پشت سر به دلیل شباهت زیاد و ضخامت یکسان با سایر موها مورد استفاده قرار می گیرد و گاهی نیز با توجه به نظر پزشک از موهای قفسه سینه و سایر نقاط بدن استفاده خواهد شد. دو روش برای برداشتن گرافت ها از سر بیمار وجود دارد که یک روش جراحی و یک روش بدون جراحی می باشد.

بانک مو

ساختمان  موهای همه افراد از چند بخش ساقه ی مو، تار مو پیاز مو یا فولیکول مو تشکیل شده است.گرافت مو در واقع به دسته های از مو گفته می شود که در یک روزنه از سطح سر قرار دارند که این گرافت ها نیز به چند بخش تقسیم می شوند و به این گرافت ها واحد فولیکولار مو نیز گفته می شود. برخی گرافت ها چند تار مویی و برخی گرافت ها تک تار مویی هستند تعداد موها در هر یک گرافت بین یک الی پنج تار مو می باشد که بستگی به بانک مو و تکنیک برداشت گرافت دارد. بانک موی پشت سر از گرافت های یک تا پنج تار مویی تشکیل شده است. در قفسه سینه گرافت های تک تار مویی و در ناحیه ریش گرافت های یک یا دو تار مویی وجود دارد.

کاشت مو به روش جراحی

در روش جراحی کاشت مو متخصص جراح یک نوار به ابعاد شش تا ده اینچی از بانک موی فرد معمولا پشت سر فرد جدا می کند که دارای فولیکول های سالم باشد و این فرد یا نوار را در اختیار تیم جداسازی واحد های فولیکولار مو یا همان تیم کات قرار می دهند و توسط میکروسکوپ های مخصوص فولیکول های مو جدا می شوند و آماده کاشت مو می شوند این روش برداشت گرافت های مو را روش جراحی یا FUTمی نامند.و برداشت نوار یا همان فلپ یک کار بسیار تخصصی می باشد و باید توسط متخصص این کار انجام شود.

کاشت مو به روش غیر جراحی

در روش غیر جراحی مو دیگر از برداشتن  فلپ  برای کاشت یا همان نوار خبری نیست و با استفاده از دستگاه های به نام پانچ دستی FIT و  با استفاده از میکرو موتورهای اتوماتیک یا دستگاه های مشابه دیگر  فولیکول های مو به طور جداگانه برداشته می شود و برای شروع کاشت پزشک متخصص نواحی کد نظر را تمیز می کند و پس از استفاده از بی حسی فولیکول های مو را با استفاده از دستگاه های ذکر شده هر روش برداشت می نماید و که این کار به صورت واحد های فولیکولار انجام می شود و این فولیکولار های برداشت شده در ماده مخصوص نزد پزشک متخصص نگهداری می شود تا فرایند کاشت انجام بشود .در روش های کاشت مو FIT,FUT,SUTبرای برش های میلیمتری از تیغ کاشت استفاده می شود ودر این روش فولیکول های مو توسط پنس های مخصوص در ناحیه که دارای  طاسی است انجام می شود ولی در یک روش دیگر که جدید ترین  نوع و روش کاشت مو می باشد کاشت به روش میکروفیت است که از دستگاه ایمپلنتر می باشد.

کاشت مو به روش غیر جراحی

همچنین بخوانید : مزوتراپی مو مشهد

کاشت مو به روش ترکیبی چیست؟

اگر طاسی موی افراد به حدی باشد که به گرافت های بیشتری احتیاج باشد از دو روش جراحی و غیر جراحی برای کاشت استفاده می شود که به این روش کاشت مو ،کاشت موی ترکیبی گفته می شود.

روش FUT در کاشت مو

از قدمی ترین روش های کاشت مو می باشد که نوار از محل بانک مو برداشته شده و این فرد یا نوار توسط متخصص این کار به واحد‌های فولیکولار مو تقسیم میشوند ودر نواحی طاسی مورد استفاده قرار می گیرد.

مزیت ها

در بین روش های گرافت بالاترین شانس را دارد.

معایب

امکان ماندن جای زخم و اسکار در محل برداشت.

روش FIT یا FUE برای کاشت مو

اولین روش کاشت مو بدون جراحی می باشد که توسط دستگاه های پانچ دستی از پشت سر و به صورت دانه ای توسط پنس برداشته می شود و به روش FUTروی سر قرار می گیرد.

مزیت ها

امکان ماندن جای زخم و اسکاری روی سر نمی باشد و بدون جراحی انجام می شود.

معایب

عدم رویش مناسب مو به دلیل آسیب رسیدن به گرافت های مو

روشSUT برای کاشت مو

این روش را با نام های چون FUTپیشرفته و میکرو گرافت نیز می شناسند و در این روش با استفاده از میکرو موتور های اتوماتیک بدون جراحی و آسیب گرافت ها از بانک مو برداشته خواهد شد و در نتیجه شاهد کاشت پر تراکمی خواهیم بود.

مزیت ها

بدون آسیب رسیدن به گرافت مو و بدون جراحی و اسکار انجام می شود.

معایب

استفاده از پنس و تکنیک های قدیمی کاشت

روش میکروفیت برای کاشت مو

از جدیدترین و بروز ترین روش های کاشت مو با استفاده از قلم ایمپلنتر را میکروفیت می نامند که در این روش با استفاده از قلم هیچ آسیبی به گرافت ها نمی رسد و تمام گرافت ها رشد خواهند کرد . این قلم با برش ها و شیارهایی باعث یکسان کار می کند که در نتیجه کاشت پر تراکم تری خواهیم داشت. گاهی در این روش می توانیم شاهد کاشت و رشد چهار برابری نسبت به سایر روش ها باشیم ولی این روش مناسب همه نمی باشد و باید با پزشک مشورت کنیم. در این روش گرافت های مو با توجه به نوع پوست و ضخامت پوست فرد در عمق های یکسانی قرار می گیرد .در این روش مشکلات سایر وش ها برطرف گردیده است.

مراقبت های قبل از عمل کاشت مو

اکثرا افرادی که به دنبال کاشت مو هستند دنبال این هستند که مراقبت های بعد از عمل را به خوبی انجام دهند ولی همانطور که بعد از عمل باید مراقبت های را انجام دهید قبل از عمل هم نکته های وجود دارد که توصیه می شود برای گرفتن نتیجه بهتر از این نکات قابل نشوید که شامل:

انتخاب کلینیک بسیار خوب و پزشک متخصص و باید به این نکته توجه داشته باشید که هر کلینیکی مناسب نمی باشد و باید تحقیق کافی در این زمینه را داشته باشید.

بودجه مورد نظر را که می خواهید هزینه کنید تعیین کنید.

در رابطه به روش ها و تکنیک های کاشت مو اطلاعات کسب نمایید.

قبل از انجام دادن کاشت مو موهای خود را روزی دو مرتبه بشویید.

اگر بیماری خاصی دارید و باید داروهای مانند آسپرین و آنتی بیوتیک را مصرف کنید حتما با پزشک خود در میان بگذارید.

به مدت یک هفته قبل از پیوند زدن مو از مصرف الکل و دخانیات و مکمل های گوناگون و ویتامین های AوB پرهیز کنید.

انجام این نکات در نتیجه کاشت مو بسیار موثر خواهد بود.

مراقبت های بعد از انجام دادن عمل کاشت مو چه می باشد؟

برای جلوگیری از بروز عفونت می توانید از انواع آنتی بیوتیک ها با دستور و تجویز پزشک خود استفاده نمایید.

مسکن نایب مانند ایبوپروفن برای کاهش و ازبین بردن درد موثر خواهد بود.

برای کم شدن ورم و التهاب داروهای خوراکی استروییدی مناسب می باشد.

حتی الامکان سعی نمایید که به مدت سه روز پس از انجام دادن کاشت از شانه زدن موها خودداری نمایید تا شاهد ریزش موی بیشتری نباشید.

بهتر این است که به مدت سه روز پس از انجام کاشت مو استراحت کنید و به محل کار خود نروید.

برای جلوگیری از آسیب رساندن به فولیکول های مو از  کلاه، روسری، شال و تیشرت های کلاهدار استفاده ننمایید.

یک هفته پس از کاشت از انجام دادن ورزش های نیمه سنگین و سنگین پرهیز کنید.

از داروهای مثل ماینوکسیدیل و فیناستراید برای افزایش رشد موها می توانید پس از انجام عمل استفاده نمایید.

مراقبت های بعد از انجام دادن عمل کاشت مو چه می باشد؟

همچنین بخوانید : پی آر پی مو مشهد

بهترین فصل کاشت مو چه موقع است؟

افراد زیادی فکر می کنند که فصل کاشت مو تابستان می باشد و تابستان برای کاشت مو مناسب است چراکه ممکن است نواحی درمانی از شهر زیبا جویان دور باشد و در تابستان به دلیل گرم بودن هوا رفت وآمد آسان تر می باشد. فصل تابستان به دلیل مرخصی نیز می تواند گزینه خوبی برایتان باشد که عمل کاشت را به فصل تابستان موکول کنید از طرفی ممکن است که فرد مراجعه کننده دارای فرزند باشد که به دلیل تعطیلی تابستان تا زمانی بهبودی دیگر نیازی نمی باشد که برای بردن فرزند به مدرسه مراجعه کند. دلیل های بسیار زیادی وجود دارد که افراد فکرمی کنند فصل کاشت مو تابستان می باشد اما باید ببینیم که نظر متخصصان در رابطه با فصل کاشت مو چه می باشد. فصل تابستان بهترین فصل کاشت مو نمی باشد گرچه کاشت مو در این فصل به مشکل نمی خورد اما ممکن است که در زمینه بهبودی افراد مشکلاتی به وجود بیاید. به دلیل اینکه در فصل تابستان خیلی عرق می کنیم باید از فعالیت های که منجر به عرق کردن می شوند پرهیز کنیم و برای جلوگیری از مشکل ساز شدن باکتری های حاصل از عرق کردن باید بیشتر ناحیه تحت درمان را تمیز کنیم. مشکل دیگری که برای تابستان وجود دارد این است که پوست سر شما که در حال بهبودی است نباید در معرض مستقیم پرتوهای خورشید قرار بگیرد فصل کاشت مو در تابستان بد نمی باشد اما باید چندین روز را در محیطی خنک و درخانه بمانید. فعالیت های اجتماعی همه افراد در زمستان تغییر می کند و معمولا بیشتر اوقات به دور از نور آفتاب و در مکان های بسته یا خانه هستیم و از تابش نور خورشید در امان هستیم و بهترین فصل کاشت مو زمستان می باشد چرا که هوا سرد و معتدل می باشد و از عرق کردن در امان هستیم. به هر حال تصمیم با خود فرد است که چه زمانی و چه فصلی را برای فصل کاشت مو انتخاب نماید اگر در انتخاب پزشک خود دقت فرمایید و مراقبت های قبل از عمل و بعد از عمل را به درستی انجام دهید فصل کاشت مو تاثیر زیادی در بهبودی شما نخواهد داشت و مهم تر از فصل کاشت مو انتخاب دکتر متخصص و ماهر می باشد.

بهترین فصل کاشت مو چه موقع است؟

همچنین بخوانید : قرص تقویت کننده مو هیرتامین

سخن پایانی در بهترین فصل کاشت مو 

اگر به هر علتی شما یا یکی از عزیزانتان دچار ریزش کردن مو و طاسی شدید دیگر جای هیچگونه نگرانی نمی باشد چرا که با پیشرفت علم و روش های جدید درمانی و با استفاده از کاشت مو این معظل قابل درمان می باشد. روش های بسیار زیادی در درمان طاسی و کاشت مو وجود دارد که در بالا به آن اشاره نمودیم. مهم تر از همه انتخاب دکتر مناسب و متخصص و ماهر می باشد و قبل از کاشت باید در مورد دکتر تحقیقات کافی را به عمل بیاورید و به توصیه های قبل و بعد عمل دقت نماییم و از انجام آن ها سرباز نرنید. از جمله علت های که می تواند منجر به ریزش شدید و طاسی شود استفاده از وسایل گرمایشی مانند اتو مو، سشوار کشیدن مو، فعالیت های شیمیایی مانند صافی، رنگ و دکلره و... یا دلایل ارثی و ژنتیکی افراد می باشد.

خیر به دلیل تعریق مخصوصا در شهرهایی که درجه گرما زیاد است کمتر پیشنهاد می شود 

بهترین زمان برای کاشت مو وقتی است که هوا معتدل باشد که بنا به نوع آب و هوا متفاوت هست ، شاید برخی شهر های جنوبی حتی بهار هم فصل مناسبی نباشد و زمستان بهترین فصل است

نظرات درباره بهترین فصل کاشت مو چه موقع است؟

آخرین مقالات
08 فروردین

مراقبت های بعد از تزریق ژل

ادامه مطلب

02 فروردین

تزریق ژل زیر چشم درمان قطعی سیاهی و گودی چشم

ادامه مطلب

25 اسفند

بهترین راه های درمان افتادگی پلک

ادامه مطلب

20 اسفند

تزریق چربی و عوارض تزریق چربی

ادامه مطلب

15 اسفند

عوارض عمل بلفاروپلاستی را بشناسیم

ادامه مطلب

10 اسفند

مقایسه روش های برداشتن خال صورت

ادامه مطلب

30 بهمن

صفر تا صد قرص فیتو + نظرات افراد و بررسی اصالت

ادامه مطلب

25 بهمن

خشکی چشم بعد از بلفاروپلاستی

ادامه مطلب

20 بهمن

روش یخ درمانی برای پوست

ادامه مطلب

18 بهمن

آیا پیکر تراشی قابل برگشت است؟

ادامه مطلب

16 بهمن

آیا از تاثیر خواب بر‍‍‍ پوست صورت اطلاعی دارید؟

ادامه مطلب

15 بهمن

کبودی چشم بعد از جراحی بینی ( رینوپلاستی)

ادامه مطلب

10 بهمن

معروف ترین رژیم های لاغری دنیا

ادامه مطلب

05 بهمن

ماموپلاستی چیست؟ آیا جای بخیه ماموپلاستی باقی می ماند؟

ادامه مطلب

30 دی

بررسی علل و درمان سفت و دردناک شدن نوک سینه اقایان

ادامه مطلب

25 دی

درمان واریس با لیزر و مزایا و مراقبت های آن

ادامه مطلب

20 دی

اندولیفت چیست؟ تمام آنچه که باید از اندولیفت بدانید

ادامه مطلب

16 دی

تاثیر جراحی زیبایی بینی بر حس بویایی

ادامه مطلب

12 دی

ماموگرافی دیجیتال چیست؟

ادامه مطلب

07 دی

7 دلیل اساسی برای نیاز به عمل لیپوماتیک چیست؟

ادامه مطلب

04 دی

ترس از عمل ابدومینوپلاستی

ادامه مطلب

16 آذر

راهکار برای افزایش سایز سینه چیست؟

ادامه مطلب

24 آبان

لیپولیز چیست و چه کاربردی دارد؟

ادامه مطلب

29 مهر

اهمیت ماساژ در لیپوماتیک

ادامه مطلب

18 مهر

جراحی زیبایی لیفت ران در مشهد

ادامه مطلب

22 شهریور

جراحی زیبایی بازو یا براکیوپلاستی در مشهد

ادامه مطلب

14 شهریور

متخصص زیبایی زنان مشهد + دکتر زیبایی واژن مشهد

ادامه مطلب

09 شهریور

اسکلروتراپی چیست؟ و چه کاربردی دارد

ادامه مطلب

04 شهریور

بزرگ کردن آلت تناسلی مردان با تزریق ژل ، تزریق چربی یا عمل جراحی

ادامه مطلب

02 شهریور

بهترین سن برای جراحی زیبایی سینه

ادامه مطلب

29 مرداد

عمل مینی بای پس معده + مزایا و معایب و هزینه

ادامه مطلب

25 مرداد

عمل بای پس معده در مشهد + هزینه و عوارض

ادامه مطلب

21 مرداد

بالن معده مشهد : بهترین پزشک بالون معده در مشهد

ادامه مطلب

17 مرداد

پماد زینک اکساید بهترین برای محافظت از پوست

ادامه مطلب

13 مرداد

فیشیال facial صورت چیست؟ مزایا و مراحل آن

ادامه مطلب

07 مرداد

مراقبتهای بعد از عمل ماموپلاستی چگونه است؟

ادامه مطلب

03 مرداد

همه چیز در مورد پماد بتامتازون

ادامه مطلب

30 تیر

صفر تا صد قرص زینک : فواید نحوه مصرف و عوارض

ادامه مطلب

26 تیر

سینه سوم یا پستان فرعی

ادامه مطلب

22 تیر

عدم تقارن سینه و روش های درمان

ادامه مطلب

whatsapp
whatsapp
instagram
how-to

مشاوره با ما