کلینیک زیبایی مشهد : فوق تخصص جراحی زیبایی و درمانی در مشهد
رایگان مشاوره بگیرید :
0902-8136132دوشنبه, 30 خرداد 1401
یکی از روش های جراحی زیبایی برای بازگرداندن طراوت و شادابی به صورت و چهره استفاده از بوتاکس و تزریق آن به بخش های مختلف صورت است. با این روش چروکهای صورت و اطراف چشم و خط اخم در پیشانی از بین رفته و شادابی به صورت بر میگردد.
این شیوه زیبا سازی و جوان سازی صورت طی سال های اخیر مورد استقبال زیادی مواجه قرار گرفته شد و زیبا جویان زیادی از این روش استفاده کرده و از انجام آن هم کاملا رضایت خودشان را بیان کردند. با پا گذاشتن به سنین میانسالی حتی کهنسالی چین و چروک صورت به مدت زمان بیشتر شده و افراد فارغ از هر جنسیتی که باشند به دنبال حذف این خط و خطوط هستند. کفته شود که تزریق بوتاکس صرفا یک روش برای جوان سازی پوست نیست، بلکه برای درد هایی همچون میگرن و جلوگیری از تعریق زیاد هم توصیه شده و کاربر دارد.
با این حال یکی از سوالاتی که برای اکثرا بانوان جوان و خانم های میانسال پس از ازدواج پیش می آید این است که آیا تزریق بوتاکس برای جنین ضرر دارد یا خیر؟ آیا میتوان در دوران بارداری اقدام به تزریق بوتاکس کرد یا باید به بعد از زایمان موکول شود؟سوال بعدی عزیزان این است که در دوران شیردهی که کودک از شیر مادر تغدیه کرده و رشد می کند می توان اقدام به تزریق بوتاکس داشت یا باز هم باید صبوری کرد ؟برای آگاهی از پاسخ به این سوالات در ادامه با کلینیک تخصصی جراحی زیبایی دکتر طالب زاده-ایوازه همراه باشید تا به صورت مفصل به این سوالات پاسخ دهیم.
کلینیک تخصصی جراحی زیبایی دکتر طالب زاده-ایوازه در مشهد آماده پاسخگویی به سوالات شما در این زمینه و سایر زمینههای جراحی زیبایی است تا شما بتوانید با دریافت مشاوره پزشکی رایگان و مناسب بهترین تصمیم را اتخاذ نمایید.حال برای اینکه بدانیم آیا تزریق بوتاکس در دوران بارداری و شیردهی عوارضی دارد یا خیر باید در ابتدا بدانیم که اصلا بوتاکس چیست و کارکردش چه می باشد.
در مقالات قبل کامل در مورد تزریق بوتاکس صحبت کردیم بوتاکس یک روش جراحی با تزریق است که حاوی سم بوتولینوم نوع A به عنوان ماده فعال در آن می باشد. از این روش معمولا برای کاهش خط و خطوط صورت و چین و چروکهای آن استفاده می شود.بوتولینوم توکسین ملقب به بوتاکس از باکتری کلستریدیوم بوتولینوم ساخته شده است. اما نگران نباشید بوتاکس بیخطر است.
بوتاکس و تزریق سم مذکور به وضوح نگاه خطوط جلو، پای کلاغ، و خطوط اخم بین دو ابرو را کاهش میدهد. روش کار هم ساده است. یعنی بوتاکس با مسدود کردن سیگنال های سلول عصبی اثرات کاهش دهنده خط خود را اعمال می کند. این روش به تضعیف و فلج شدن موقت یا کندی حرکت عضلات محل تزریق کمک زیادی می کند. علاوه بر این، بوتاکس نیز برای طیف گسترده ای از اختلالات و شرایط مانند بیقراری در ادرار، اسپاستیکیته، دیستونی گردن رحم، مثانه بیش فعال و بلفاروسپاسم تجویز می شود.کارکرد دیگر بوتاکس همان فلج کردن عصب هایی است که موجب میگرن شده و فرد را دچار حملات عصبی می کند.
حال با این مقدمه و شناخت بوتاکس و اینکه روش اصلی آن فلج کردن موقت عضلات است باید به این سوال پاسخ دهیم که وقتي باردار هستم می توانم از بوتاکس استفاده کنم؟بوتاکس بعنوان یک روش زیبایی در بیش از ۷۸ کشور جهان از جمله آمریکا، کانادا و بسیاری از کشورهای دیگر در آمریکای جنوبی، اروپا، و آسیا تأیید شده است. با وجود استفاده رایج از آن، عدم مطالعات در مورد تزریق بوتاکس در زنان باردار وجود دارد. دلیل اصلی فقدان شواهد است. یعنی داوطلبان برای انجام تحقیقات و آزمایشات به اندازه کافی نیستند. چون طبیعتا به منظور اندازه گیری اثرات بوتاکس (یا سایر روش های زیبایی شناختی) بر بارداری، محققان نیاز به انجام آزمایشهای متعدد بر روی افراد باردار دارند. لذا باید دانست که به دلیل نبود افراد داوطلب برای انجام تحقیقات دلیل علمی برای این که اثبات کند بوتاکس برای جنین ضرر دارد یا خیر وجود ندارد.تعداد بسیار کمی از بیماران حاضرند در دوران بارداری تحت کارآزمایی های بالینی قرار گیرند (مگر اینکه یک داروی نجات دهنده زندگی باشد). همچنین عدم مطالعات زیاد حیوانی در مورد اثرات استفاده از سم بوتولینوم در دوران بارداری وجود دارد.
با شرایط های محدودی که وجود دارد، دانشمندان نمی توانند اساسا رابطه علمی کامل و دقیقی بین قرار گرفتن مادر در معرض تزریق سم بوتولینوم و آسیب جنین پیدا کنند. در این صورت نظرعمومی این است که سم بوتولینوم از جفت عبور نمی کند. این پاسخ امکان دارد به دلیل اندازه بزرگ پروتئین های موجود در جفت باشد، کاهش وزن جنین در یک مورد از مطالعات علمی که قرار گرفت محققان هیچ سم بوتولینومی را در خرگوش هایی که دوز های کشنده را به صورت وریدی دریافت می کردند، تشخیص ندادند که یک شانه خوب برای این است که بدانیم تزریق بوتاکس تاثیر مستقیمی بر روی جنین ندارد.
البته داده های دانشمندان این حوزه نشان می دهد که سم بوتولینوم ممکن است وزن بدن جنین را کاهش دهد. لذا باید عنوان کرد که اولین عارضه ای که ممکن است تزریق بوتاکس برای جنین داشته باشد کاهش وزن جنین است که باید این عارضه را جدی دانست. بدشکلی و تولد زودرستزریق دوز بیشتر به خرگوش های تحت آزمایش نشان داده است که باعث ایجاد بدشکلی جنین، سقط جنین، و سمیت شدید مادر در خرگوشها می شود.در ادامه دانشمندان تحقیقات بیشتری را بر روی موجداتی همچون موش های آزمایشگاهی انجام دادند تا به اثرات تزریق بوتاکس بر روی جنین پی ببرند.
همچنین بخوانید : تزریق بوتاکس چشم گربه ای
در نتیجه زمانی که بوتاکس به موش های باردار تزریق شد دیده شد که درصد بالایی از جنین ها با ناهنجاری هایی از جمله: خونریزی در جفت، وزن کم هنگام تولد، تولد زودرس، خارج شدن مغز از جمجمه اندام های غیر طبیعی و به ظاهر بد شکل مواجه شدند که بسیار نگران کننده است. اما نباید به این نتایج آزمایشکاهی با این دید نگاه کرد که همان نتایج هم برای جنین انسان ممکن است پدیدار می شود.طبیعتا این آزمایشات بر روی حیوانات است و نتایج هم متفاوت خواهد بود. با این حال نمیتوانیم مطمئن باشیم که همین اتفاق برای نوزادان انسان می افتد، این نتایج نشان می دهد که استفاده از بوتاکس در دوران بارداری در انسان ممکن است به خوبی شامل برخی خطرات باشد.اکنون دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که تزریق بوتاکس در دوران بارداری خطرات بالقوه ای را هم برای مادر و هم برای فرزند متولد نشده اش به همراه دارد.عوارض تزریق بوتاکس در دوران شیردهیهمانگونه که در بالا به آن اشاره شد هیچگونه مدرک علمی و تحقیقاتی وجود ندارد که ثابت کند که بوتاکس برای جنین و زنان باردار مضر است. اما نتایج آزمایش بر روی خرگوش ها و موشها این هشدار را میدهد که بهتر است از تزریق بوتاکس در دوران بارداری پرهیز شود. لذا متخصصان زیبایی هم تاکید دارند که در دوران بارداری از انجام این کار خودداری شود. چرا که هیچ چیزی و هیچ زیبایی به اندازه سلامت فرزند و جنین ارزشمند نیست.در خصوص اثرات و عوارض بوتاکس در دوران شیردهی هم تحقیقات مفصلی انجام نشده است. طبیعتا انجام چنین آزمایشاتی هم برای مادر مضر است و هم برای جنین و کودک تازه متولد شده. لذا به دور از اخلاق و انصاف است که انتظار چنین آزمایشاتی را از مادران داشته باشیم.در هر صورت بر اساس داده ها و پژوهش های موجود اثرات تزریق بوتاکس بر روی شیر مادر وجود دارد. اگر چه ممکن است این اثرات اندک بوده و سهم کمی در جذب شدن داشته باشد اما توصیه تیم پزشکی دکتر طالب زاده- ایوازه این است که در این دو مرحله شیرین از زندگی مادرانه از روش دیگر زیبایی همچون استفاده از کرم های مخصوص، شستشو با مواد آرایشی بهداشتی مخصوص و ... استفاده کنید.ناگفته نماند در خلقت خداوند متعال اینگونه شکل گرفته است که زنان باردار در این ایام از چهره ای زیباتر و درخشان تر بهره مند هستند که آنان از این گونه جراحی های زیبایی بی نیاز می کند.
تزریق ژل عمدتا عارضه ی خاصی ندارد و معمولا تا حد کبودی که واکنش بدن هست ولی اگر جایی این کار را انجام دهید که اصول بهداشتی رعایت نشود امکان عفونت وجود دارد
ماندگاری بوتاکس به عوامل مختلفی بستگی دارد اینکه کجا تزریق شود ، چه برند بوتاکسی استفاده شود در ماندگاری بوتاکس تاثیر گذار هست و بین 3 تا 6 ماه ماندگاری دارد
تزریق بوتاکس در کل از عمل های زیبایی کم خطر هست ولی هیچ دارایی ارزشمند تر از فرزند نیست ممکن هست حتی برای درصد های خیلی خیلی کم به کودک آسیب وارد کند بنابراین پیشنهاد ما این هست هیچ عمل زی
نظرات درباره انجام بوتاکس در دوران شیردهی و بارداری
سلام
من نمیدونستم حامله ام . رفتم بوتاکس زدم باید چیکار کنم حالا؟
با درود احتراما بوتاکس باعث فلج شدن ناحیه تزریقی می شود و احتمال وجود عوارض و واکنش روی جنین مخصوصا در این مقطع بسیار کم هست ولی اگر عوارضی روی صورت شما ایجاد شد بهتر هست با یک متخصص زنان شرایط شما را بررسی کنند
در عرض یک هفته با چین و چروک صورت خود خداحافظی کنید!
ادامه مطلب
بهترین محصولات تخصصی برای آرایش لب
ادامه مطلب
علت سکسکه بعد از عمل اسلیو معده و روش های پیشگیری و درمان آن
ادامه مطلب
تاریخچه دانشگاه باهچه شهیر
ادامه مطلب
روشهای موثر برای لاغر کردن صورت
ادامه مطلب
اقدامات ممنوعه بعد از تزریق ژل
ادامه مطلب
تزریق ژل زیر چشم معجزه و درمان قطعی سیاهی و گودی چشم
ادامه مطلب
بهترین راه های درمان افتادگی پلک
ادامه مطلب
آیا عمل پیکر تراشی قابل بازگشت است؟
ادامه مطلب
تزریق چربی و عوارض تزریق چربی
ادامه مطلب
عوارض عمل بلفاروپلاستی را بشناسیم
ادامه مطلب
مقایسه روش های برداشتن خال صورت
ادامه مطلب
صفر تا صد قرص فیتو + نظرات افراد و بررسی اصالت
ادامه مطلب
خشکی چشم بعد از بلفاروپلاستی
ادامه مطلب
روش یخ درمانی برای پوست
ادامه مطلب
آیا پیکر تراشی قابل برگشت است؟
ادامه مطلب
آیا از تاثیر خواب بر پوست صورت اطلاعی دارید؟
ادامه مطلب
کبودی چشم بعد از جراحی بینی ( رینوپلاستی)
ادامه مطلب
معروف ترین رژیم های لاغری دنیا
ادامه مطلب
ماموپلاستی چیست؟ آیا جای بخیه ماموپلاستی باقی می ماند؟
ادامه مطلب
بررسی علل و درمان سفت و دردناک شدن نوک سینه اقایان
ادامه مطلب
درمان واریس با لیزر و مزایا و مراقبت های آن
ادامه مطلب
اندولیفت چیست؟ تمام آنچه که باید از اندولیفت بدانید
ادامه مطلب
تاثیر جراحی زیبایی بینی بر حس بویایی
ادامه مطلب
ماموگرافی دیجیتال چیست؟
ادامه مطلب
7 دلیل اساسی برای نیاز به عمل لیپوماتیک چیست؟
ادامه مطلب
ترس از عمل ابدومینوپلاستی
ادامه مطلب
راهکار برای افزایش سایز سینه چیست؟
ادامه مطلب
لیپولیز چیست و چه کاربردی دارد؟
ادامه مطلب
اهمیت ماساژ در لیپوماتیک
ادامه مطلب
جراحی زیبایی لیفت ران در مشهد
ادامه مطلب
جراحی زیبایی بازو یا براکیوپلاستی در مشهد
ادامه مطلب
متخصص زیبایی زنان مشهد + دکتر زیبایی واژن مشهد
ادامه مطلب
اسکلروتراپی چیست؟ و چه کاربردی دارد
ادامه مطلب
بزرگ کردن آلت تناسلی مردان با تزریق ژل یا تزریق چربی
ادامه مطلب
بهترین سن برای جراحی زیبایی سینه
ادامه مطلب
عمل مینی بای پس معده + مزایا و معایب و هزینه
ادامه مطلب
عمل بای پس معده در مشهد + هزینه و عوارض
ادامه مطلب
بالن معده مشهد : بهترین پزشک بالون معده در مشهد
ادامه مطلب
پماد زینک اکساید بهترین برای محافظت از پوست
ادامه مطلب
واقعا هیچی ارزشمند تر از ثمره زندگیتون نیست نزنید تورو خدا نزنید
پاسخ
ممنونیم از ارسال نظر شما