دکتر حسن طالب زاده - حدیث ایوازه فوق تخصص جراحی زیبایی و درمانی در مشهد

رایگان مشاوره بگیرید :

0902-8136132
کلمه مورد نظر خود را سرچ کنید
لوگو وبسایت موبایل

قرص پردنیزولون 5 برای چیست؟ + عوارض و نحوه مصرف

پنجشنبه, 17 فروردین 1402

قرص پردنیزولون 5 برای چیست؟ + عوارض و نحوه مصرف

همه‌ ی ما وقتی که برای انواع مشکلات جسمی و درمان انواع بیماری های خود به پزشک مراجعه می کنیم ، با تجویز یک سری از داروها مواجه می شویم، شاید برای خیلی از افراد مهم باشد که دارویی که استفاده می کنند برای چیست و چه عوارضی دارد. در این مقاله ما به توضیح قرص پردنیزولون ۵ می پردازیم و ویژگی ها و موارد مصرف این قرص را برایتان موشکافی می کنیم اگر دنبال اطلاعات در رابطه با قرص پردنیزولون ۵هستید خواندن این مطلب را به شما توصیه می کنیم.

قرص پردنیزولون خوراکی

قرص پردنیزولون ۵  در دسته داروهای کورتیکو استروییدی قراردارد که این دسته داروها در بسیاری از موارد درمانی توسط پزشک تجویز می شوند، در درمان نمودن برخی سرطان ها این دارو ها تجویز می شوند و برخی موارد درمانی که این داروها تجویز می شوند شامل: التهاب داشتن رو ده ها، درمان حساسیت ها، کنترل علائم آسم، بیماری های خود ایمنی لوپوس، بیماری های مفصلی و عضلانی روماتیسم به کار می رود. نقش این دارو در بدن سرکوب سیستم ایمنی بدن می باشد که باعث کاهش التهابات و ورم می شود.

قبل از مصرف نمودن قرص پردنیزولون

قبل از مصرف نمودن قرص پردنیزولون ۵ در صورتیکه در دوران بارداری یا شیردهی هستید و یا قصد بارداری دارید حتما با پزشک خود مشورت کنید.

قبل از مصرف قرص در صورتی که واکسن زده آید و یا قصد انجام دادن تزریق واکسن دارید به پزشک خود خبر دهید.

در صورت داشتن مشکلات قلبی، هرگونه حمله قلبی، فشار خون و فشار چشم بالا، بیماری آب سیاه و‌گلوکوم، تیروئید کم کار، پوکی استخوان، بیماری های اعصاب و روان سایکوز و افسردگی، صرع، زخم گوارشی و التهاب روده حتما پزشک خود را مطلع سازید.

اگر قبلاً و در حال حاضر دچار عفونت بوده آید باید با پزشک خود در میان بگذارید.

در صورت در تماس بودن با افرادی که مبتلا به عفونت های مسری مثل آبله مرغان، زونا، سرخک هستید با پزشک خود مشورت کنید .

قبل از مصرف در صورت سابقه لخته خون و انسداد عروقی با پزشک خود در میان بگذارید.

قبل از مصرف قرص پرونیزولون ۵ لیست سوابق درمانی و دارویی خود را به پزشک اطلاع دهید زیرا این دارو می تواند در عملکرد سایر داروها در بدن اختلال ایجاد نماید.

در صورت مشاهده هر گونه درد عضلانی یا حساسیت دارویی حتما به  پزشک خود اطلاع دهید.

طریقه مصرف پردنیزولون 5

مطالبی دستوری که پزشک تجویز می نماید باید داروهای خود را مصرف کنید. اگر قرص پردنیزولون یک نوبت در روز تجویز شده باشد بهترین زمان مصرف نمودن صبح ها بعد از صرف صبحانه می باشد. بهتر این است که مصرف این قرص همراه یا بعد از غذا باشد چون از عوارضات گوارشی جلوگیری می کند. قرص های روکش دار طوری طراحی شده است که در داخل روده باز شده در هنگام مصرف این قرص ها و دارو ها و شربت های ضد اسید معده و معده باید ۲ساعت فاصله داشته باشد همچنین می توانیم آن ها را بعد از غذا یا قبل از غذا مصرف کنیم، اما این قرص ها جهت جلوگیری از آسیب باید به طور کامل بلعیده شود و از جویدن قرص پرهیز کنید. برخی از قرص های پردنیزولون را می شود در آب حل نمود ولی قبل از آن باید از پزشک یا داروساز خود مشورت بگیرید. در طول درمان بسته به کوتاه مدت و بلند مدت بودن درمان و با توجه به نظر پزشک دارو را مصرف نمایید و سر خود مصرف دارو را قطع نکنید. در صورت قطع کردن مصرف دارو به صورت خود سرانه ممکن است عوارضی برای فرد ایجاد شود بنابراین از قطع کردن مصرف خودسرانه دارو بپرهیزید. اگر فراموش کردید که یک نوبت را مصرف کنید به محض یادآوری استفاده نمایید ولی از مصرف دو برابر دارو اجتناب کنید.

طریقه مصرف پردنیزولون 5

همچنین بخوانید : بوکال فت مشهد

توصیه های قرص پردنیزولون

معمولا قرص پردنیزولون  در دو نوع ۵۰و ۵میلی گرم در داروخانه ها وجود دارند. در نوع قرص  ۵۰میلی گرمی برای التهابات زیاد و درمان مشکلات بسیار جدی و در مدت زمان درمانی کوتاه تجویز می شود و مصرف طولانی مدت این نوع قرص ها خطر ناک می باشد. در هنگام تحویل گرفتن دارو ها حتما به دوز داروها توجه نمایید و از داروساز نیز سوال نمایید و از تحویل گرفتن دارو با دوز متفاوت اجتناب کنید. درصورتی که قصد انجام خدمات دندان پزشکی یا عمل جراحی دارید حتما به پزشک خود اطلاع دهید. در هنگام دوره درمان با این دارو باید تخت نظر پزشک باشید و آزمایشات دوره ای را به طور منظم انجام دهید تا عوارضات این دارو کنترل گردد. در هنگام مصرف پردنیزولون ۵ ممکن است که بیشتر دچار عفونت شوید چون این قرص سیستم ایمنی بدن را ضعیف می کند به دلیل مشاهده هرگونه بیماری با پزشک خود مشورت نمایید.

تماس با افرادی که دارای بیماری ابله، سرخک، آنفولانزا و ... می باشد را قطع کنید و بهداشت فردی خود را بیشتر رعایت نمایید. در صورتی که دچار دیابت می باشید و یا سابقه دیابت دارید باید روزانه و منظم قند خون خود را چک کنید چون مصرف این دارو می تواند سطح قند خون را در افراد تغییر دهد. چون مصرف این دارو در استفاده سایر داروها تداخل ایجاد می کند بیش از مصرف حتما باید با پزشک مشورت شود و زیر نظر پزشک انجام شود. در طول درمان باید طبق رژیم غذایی که توسط پزشک تجویز شده عمل کنید.

توصیه های قرص پردنیزولون

همچنین بخوانید : پیکرتراشی در مشهد

عوارض شایع قرص پردنیزولون

ممکن است که مصرف این دارو برای درمان نمودن بسیاری از بیماران مهم و حیاتی باشد و دارای فوایدی است ولی ممکن است که عوارضی را نیز به دنبال داشته باشد که با توجه به توصیه های پزشک و داروساز می توانیم این عوارض را کنترل کنیم.

عوارض گوارشی این دارو بسیار شایع است که شامل: حالت تهوع، دل درد، سوء هاضمه باشد که اگر استفراغ ادامه دار و همراه با خون باشد باید با پزشک مشورت کنیم. و با استفاده از وعده غذایی سبک و اجتناب از غذاهای پرچرب و پر ادویه می توان این مشکلات را بهبود بخشید.

همچنین ممکن است که در اوایل درمان در خلق و خو و رفتار تغییر ایجاد شود.

درصورت قاعدگی نامنظم، احساس گیجی، احساس ضعف، ضعف ماهیچگی، خستگی، اختلال در خواب حتما به پزشک خود اطلاع دهید.

از آن جایی که مصرف این دارو احتیاج به پیگیری برای کنترل عوارض دارد لذا در طول درمان نباید ارتباط بیمار و پزشک قطع شود.

یکی دیگر از عوارض مصرف نمودن این داروها افزایش چاقی می باشد که این چاقی در واقع به دلیل ایجاد ورم و افزایش مایعات می باشد و چاقی ماندگاری نمی باشد اما برخی از افراد سود جو از این دارو به عنوان داروی چاقی استفاده می کنند و به فروش می رسانند که بسیار خطرناک می باشد و باعث ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن می گردد. همچنین می تواند باعث پوکی استخوان شود.

مصرف طولانی مدت در کودکان می تواند مانع جلوگیری از رشد کودک شود.

اگر از قطره چشمی پردنیزولون استفاده می کنید و تحت درمان با این قطره می باشید ممکن است که نسبت به نور حساس شوید لذا توصیه می کنیم که در هنگام آفتاب از عینک آفتابی مناسب استفاده نمایید.

فشار خون بیمار باید در طول دوره درمان به طور منظم و مرتب چک شود و اگر دچار فشار خون بالا و بالاتر فشار شدید حتما موضوع را با پزشک معالج در میان بگذارید.

گرد شدن صورت ،سر درد های بسیار بد و کندی در بهبودی زخم ها که نشانه سندرم کوشینگ می باشد.

به طور خلاصه عوارض داروی پردنیزولون شامل:

تغییرات خلق و خو

دل درد

حالت تهوع

استفراغ

موارد مصرف قرص پردنیزولون

قرص پردنیزولون ۵ را می توان برای درمان در نارسایی غده فوق کلیوی استفاده نمود و همچنین می توان در جهت سرکوب کردن سیستم ایمنی بدن و در درمان آلرژیک و اختلالات التهابی استفاده نمود. قرص پردنیزولون ۵ در درمان روماتیستم، غده فوق کلیوی، هیپپلازی مادرزادی موثر می باشد.

پردنیزولون یک کورتیکواستروئید است که برای درمان بسیاری از بیماری‌ها استفاده می‌شود. برخی از موارد مصرف این دارو عبارتند از:

1. التهاب و التهاب مزمن درون چشمی، مانند اوتیت (تورم و التهاب درون چشم)، اسکلریتیس (التهاب در قسمت سفید چشم) و کراتیتیس (التهاب در قسمت شفاف چشم).
2. بیماری های التهابی و ایمنی‌ای مانند آرتریت روماتوئید، آستریوئید و اسکلرودرما.
3. بیماری های التهابی مزمن ریه مانند آسم و برونشیت مزمن.
4. بیماری های التهابی و دردهای مفصلی مانند آرتریت روماتوئید، آرتروز و سندروم تندرستی مفصلی.
5. بیماری‌های پوستی مانند پسوریازیس و لوپوس اریتماتوس.

تجویز و مصرف پردنیزولون باید توسط یک پزشک تخصصی انجام شود و باید دقیقاً به دستور پزشک مصرف شود. همچنین، مصرف طولانی مدت پردنیزولون ممکن است باعث عوارض جانبی جدی مانند افزایش وزن، بیماری های قلبی و عروقی، عفونت های قارچی و باکتریایی، و سرطان شود.

مکانیسم اثر قرص پردنیزولون ۵

این دارو با عبور کردن از غشا سلولی به گیرنده های خود در سیتوپلاسم متصل می شود و کپلمس داروهای گیرنده در هسته سلول ها وارد می شود. این کمپلکس ها با اتصال به نواحی خاصی از DNAموجب ساخته شدن آنزیم های می گردد و همچنین موجب تحریک روند رونویسی mrna می شود که موجب اثرات سیستماتیک می باشند. اثرات ضد التهابی خود را با جلوگیری از تجمع سلول های التهابی در ناحیه ملتهب، آزاد شدن واسطه های شیمیایی ملتهب، مهار فارگوسیتوز اعمال می نماید.

مکانیسم اثر قرص پردنیزولون ۵

همچنین بخوانید : جراحی زیبایی شکم

داروهای هم گروه قرص پردنیزولون ۵

پردنیزولون یک کورتیکواستروئید است و داروهایی که هم گروه با آن هستند، داروهایی هستند که نیز از کورتیکواستروئیدها استفاده می‌کنند. برخی از داروهای هم گروه با پردنیزولون عبارتند از:

1. پردنیزون (Prednisone)
2. متیل پردنیزولون (Methylprednisolone)
3. دکسامتازون (Dexamethasone)
4. بتامتازون (Betamethasone)
5. هیدروکورتیزون (Hydrocortisone)

این داروها در درمان بیماری‌های التهابی، بیماری‌های ایمنی‌ای، بیماری‌های پوستی و بسیاری دیگر از بیماری‌ها استفاده می‌شوند. با این حال، باید توجه داشت که هر دارویی دارای خصوصیات و عوارض خاص خود است و باید توسط پزشکان تخصصی تجویز شود. همچنین، مصرف طولانی مدت کورتیکواستروئیدها باعث عوارض جانبی جدی مانند افزایش وزن، بیماری‌های قلبی و عروقی، عفونت‌های قارچی و باکتریایی، و سرطان می‌شود، بنابراین باید دقیقاً به دستور پزشک مصرف شوند.

اسامی تجاری پردنیزولون موجود در ایران

نام تجاری

قرص پردنیزولون ۵میلی گرم

(داروسازی ایران هورمون)

قرص پردنیزولون ۵۰میلی گرم

(داروسازی ایران هورمون)

موارد منع مصرف قرص پردنیزولون

باید به داروی مصرفی و تاریخ انقضای دارو توجه نمایید درصورتی که داروی شما تاریخ انقضای آن تمام شده از مصرف دارو باید پرهیز کنید.

هیچوقت نباید به صورت خودسرانه دارویی را به فرد دیگری توصیه کنید حتی اگر علایمی شبیه به علایم شما داشته باشد.

پزشک را در موارد زیر قبل از تجویز مطلع سازید.

حساسیت به این دارو، سایر داروها و حساسیت به سایر مواد

بیماری های اعصاب و روان

دوران بارداری، اقدام به بارداری، شیردهی.

بیماری های قلبی و بیماری های عروقی

داشتن فشار خون بالا

داشتن چربی خون بالا

دارا بودن دیابت و یا سابقه دیابت

مشکلات کبدی، مشکلات کلیوی، تیروئید کم کار یا پرکار

در صورت داشتن فشار زیاد و بالای چشم.

دارا بودن و یا سابقه پوکی استخوان.

بیماری های التهاب روده و زخم گوارشی.

در صورت دارا بودن عفونت و سابقه عفونت.

درد های عضلانی پس از مصرف نمودن دارو.

در صورت انجام دادن واکسیناسیون چ یا تصمیم به انجام این کار.

در طول درمان با قرص پردنیزولون از مصرف الکل خودداری نمایید.

تداخلات دارویی قرص پردنیزولون ۵

مصرف برخی از داروها در طی یک دوره ممکن است که باعث بروز عوارضی شود و با همدیگر تداخل داشته باشند. پس قبل از مصرف دارو باید کلیه داروهای مصرفی اعم از مکمل های گیاهی را با پزشک در میان بگذارید.

داروهای که با پردنیزولون تداخل دارند شامل:

باربیتورات ها

گلوکیزودهای قلبی

داروهای ضد انعقاد

استروژن

شرایط نگهداری قرص پردنیزولون 5

نگهداری داروها بسیار مهم است و اولین نکته مهم در نگهداری قرص پردنیزولون ۵  این است که دارو از دسترس کودکان دور نگه داری شود.

قرص پردنیزولون ۵ را در جایی خشک و خنک و دور از آفتاب و نور نگه داری کنید.

مصرف پردنیزولون باعث افزاش وزن می شود؟

بله، مصرف کورتیکواستروئیدها مانند پردنیزولون می‌تواند باعث افزایش وزن در بیماران شود. این داروها باعث افزایش اشتها و تجمع چربی در بدن می‌شوند که می‌تواند به افزایش وزن و چاقی منجر شود. همچنین، کورتیکواستروئیدها می‌توانند باعث افزایش مقاومت به انسولین شوند که می‌تواند باعث افزایش قند خون و دیابت شود.

افزایش وزن به عنوان یکی از عوارض جانبی مصرف کورتیکواستروئیدها قابل مدیریت است. برای کنترل وزن و جلوگیری از چاقی می‌توان از رژیم غذایی مناسب و ورزش منظم استفاده کرد. همچنین، ممکن است پزشک شما نیز به شما مکمل‌هایی را تجویز کند که به کنترل وزن شما کمک می‌کنند.

در هر صورت، باید به دقت به دستور پزشک در مورد مصرف کورتیکواستروئیدها و کنترل وزن توجه کرد. پزشکان می‌توانند نکاتی را در مورد رژیم غذایی و ورزش به شما بدهند که به کنترل وزن شما کمک کنند و عوارض جانبی مصرف کورتیکواستروئیدها را کاهش دهند.

سخن پایانی

همانطور که گفته شد و مطالعه نمودید مصرف هر دارویی از جمله قرص پردنیزولون ۵ باید طبق تجویز پزشک و زیر نظر پزشک انجام شود تا عارضه ای به دنبال نداشته باشد و یا اینکه از شدت عوارض کاسته شود و تحت کنترل پزشک باشد. قبل از مصرف داروها باید به نکاتی که گفته شد دقت کنید همچنین در مواقعی که دارو را تحویل می گیرد به نکات مهمی از جمله دوز دارو و تاریخ انقضای دارو باید توجه کافی داشته باشید. در صورت هرگونه سابقه درمانی و دارویی باید با پزشک خود مشورت کنید و پزشک معالج را در جریان بگذارید. از مصرف زیاد و یا خودسرانه دارو باید پرهیز کنید چون ممکن است عوارض جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد. حتی اگر بیماری کاملا مشابه علایم خود سراغ داشتید به هیچ عنوان نباید بدون نظر پزشک داروهای خود را به وی پیشنهاد داد. هر دارویی را که مصرف می کنید باید در جایی خشک و خنک و دور از نور آفتاب و دسترس کودکان نگهداری کنید.

همچنین بخوانید : خرید کولر گازی زانتی از بانه

به شرایط شما بستگی دارد و باید حتما با پزشک خود صحبت کنید ولی معمولا دوره ای یک هفته ای دارد

بله افزایش وزن یکی از عوارض در مصرف قرص پردنیزولون 5 هست

نظرات درباره قرص پردنیزولون 5 برای چیست؟ + عوارض و نحوه مصرف

  • سپهر نعمتی
    کاربر : سپهر نعمتی
    پنجشنبه, 18 خرداد 1402

    آیا قرص پردنیزولون برای درمان تشنج صرع موثر است

  • دکتر طالب زاده -ایوازه
    دکتر طالب زاده -ایوازه
    پنجشنبه, 18 خرداد 1402

    پردنیزولون یک استروئید ضد التهابی قوی است که برای درمان بسیاری از بیماری‌های التهابی، آلرژیک و ایمنی‌ای استفاده می‌شود، اما معمولاً برای درمان صرع استفاده نمی‌شود. در واقع، پردنیزولون در برخی موارد ممکن است باعث افزایش تشنج شود. درمان صرع با توجه به نوع و شدت تشنج، توسط پزشک تعیین می‌شود و ممکن است شامل مصرف داروهای ضدتشنج، جراحی، ترکیبی از داروها و دیگر روش‌ها باشد. در هر صورت، قبل از مصرف هر دارویی برای درمان صرع، باید با پزشک خود در مورد عوارض جانبی و مزایای مصرف آن به صورت دقیق صحبت کنید.

  • سعید
    کاربر : سعید
    چهارشنبه, 17 خرداد 1402

    سلام و درود مجدد با سپاس از پاسخ شما،آیا مصرف ده عدد قرص پردنیزلون ۵ یک روز در میان باز هم سبب افزایش قند خون می شود و ایا این افزایش قند خون دایمی است و پس از پایا مصرف دوباره کاهش نمی یابد ؟ با سپاس فراوان

  • دکتر طالب زاده -ایوازه
    دکتر طالب زاده -ایوازه
    پنجشنبه, 18 خرداد 1402

    با سلام برای این مورد با پزشک خود صحبت کنید ولی به صورت معمول خیر

  • سعید
    کاربر : سعید
    سه شنبه, 16 خرداد 1402

    سلام ۵۴ سال دارم.دچار خارش گلو و صورت و قرمزی و خارش گونه ها و پف زیر چشم راست شده ام.پوست گردن هم خشک و زبر شده.روی دستام هم خارش داره.دکتر سیتریزین و ۱۰ عدد پردنیزلون ۵ یک روز در میان تجویز کرده.چشمام مقداری آب مروارید داره و قند خونم ۹۷ هست.پردنیزلون برای اب مروارید و قند خون مشکلی ایجاد نمی کنه؟ با سپاس فراوان

  • دکتر طالب زاده -ایوازه
    دکتر طالب زاده -ایوازه
    چهارشنبه, 17 خرداد 1402

    پردنیزلون در طولانی مدت ممکن است قند خون رو افزایش دهد حتما با پزشک خود در این باره صحبت کنید

  • امیرعدلی
    کاربر : امیرعدلی
    یکشنبه, 14 خرداد 1402

    پسرم بیماری فاویسم داره ایاقرص پردنیزولون۵مصرف کند مشکل ندارد

  • دکتر طالب زاده -ایوازه
    دکتر طالب زاده -ایوازه
    سه شنبه, 16 خرداد 1402

    پیشنهاد می‌شود که قبل از هر گونه مصرف دارویی، با پزشک معالج فرزندتان مشورت کنید و از او راهنمایی درباره نحوه مدیریت بیماری و درمان صحیح آن را بخواهید

  • موسی
    کاربر : موسی
    شنبه, 13 خرداد 1402

    سلام وقتی این دارو مصرف می کنم کمرم به شدت درد می کند وهم نخاع اصلان وقتی درد می گیرد نمی توانم بلند به شوم نفسم بند می آید ممنونم

  • دکتر طالب زاده -ایوازه
    دکتر طالب زاده -ایوازه
    سه شنبه, 16 خرداد 1402

    با سلام در این مورد با پزشک خود در ارتباط باشید

  • حسنی
    کاربر : حسنی
    چهارشنبه, 10 خرداد 1402

    سلام دکتر برای سرفه‌های خشک دخترم پردنیزولون ۵ را روزی دو بار تجویز کرده ولی من میترسم بهش بدم می خواستم ببینم نظر شما چیه ممنون.

  • دکتر طالب زاده -ایوازه
    دکتر طالب زاده -ایوازه
    پنجشنبه, 11 خرداد 1402

    سلام با پزشک مشورت کنید ولی چون کورتون هست جانب احتیاط رعایت بشه

  • ستاره
    کاربر : ستاره
    یکشنبه, 07 خرداد 1402

    با عرض سلام خدمت شما برای تنگی کانال دکتر برام قرص پردنیزولون ۵ تجویز کرده و روزی ۱ونیم عد د باید بخورم و چند روزی هست که دست و پام و صورتم خیلی ورم کرده مصرف این قرص رو ادامه بدم یا نه در اقدام به بارداری هستم آیا مشکلی ایجاد میکنه یا نه ممنونم

  • دکتر طالب زاده -ایوازه
    دکتر طالب زاده -ایوازه
    یکشنبه, 07 خرداد 1402

    با درود احتراما حتما این مورد رو با پزشک خود در میان بگذارید

  • آرام ج
    کاربر : آرام ج
    شنبه, 06 خرداد 1402

    بله صورتم یکم چاق و پر شده

  • مهرناز
    کاربر : مهرناز
    چهارشنبه, 03 خرداد 1402

    سلام دخترمن ۶سالشه و ب گزیدگی حشرات حیاسه یعنی ماورم میشه و زخم میشه دکتر این قرص را داده میترسم بهش بدم چکار کنم

  • دکتر طالب زاده -ایوازه
    دکتر طالب زاده -ایوازه
    چهارشنبه, 03 خرداد 1402

    با درود این قرص به عنوان درمان حساسیت نیش حشرات، پردنیزولون می تواند موثر باشد، معمولاً پزشکان به بیمارانی که دچار حساسیت نیش حشرات هستند، قرص پردنیزولون 5 میلی گرم را تجویز می کنند. این دارو می تواند به کاهش التهاب و واکنش های حساسیتی پوست کمک کند و علائمی مانند خارش، قرمزی و تورم را کاهش دهد.

  • زینب
    کاربر : زینب
    سه شنبه, 19 اردیبهشت 1402

    سلام برای درمان کهیر ب دکتر پوست مراجعه کردم ،از قرص پردنیزولون ۵, روزی دو عدد بعد از غذا گفتن مصرف کنم ،حالامن یه مکمل غذایی هم داشتم استفاده میکردم برای افراد ضعیف و ویتامین کامل داره ،میخاستم بدونم این دو دارو با هم تداخل داره؟

  • دکتر طالب زاده -ایوازه
    دکتر طالب زاده -ایوازه
    سه شنبه, 19 اردیبهشت 1402

    با درود برخی ویتامین ها پردنیزولون ۵ رو اثرش رو کم میکنن و برخی باعث افزایش جذب پردنیزولون ۵ شوند ، بهتر است نوع ویتامین مشخص شود و با پزشک خود مشورت کنید

  • حسن سلیمی
    کاربر : حسن سلیمی
    پنجشنبه, 14 اردیبهشت 1402

    با تقدیم درود و سلام خدمت شما مهربانان ، از مطالب ارزنده تون بسیار بهره بردن بطوریکه از ورم ناحیه راست روده رکتال بسیار درد می‌کشیدم شکر خدا با ۳ مرتبه مصرف پردنیزولون احساس راحتی دارم در پناه یزدان مهر سلامت و سربلند باشید ارادتمند حسن سلیمی کارشناس دامپزشکی ،بجنورد

  • دکتر طالب زاده -ایوازه
    دکتر طالب زاده -ایوازه
    جمعه, 15 اردیبهشت 1402

    با درود بسیار خرسند هستیم از این بابت ممنون از ارسال نظر شما

آخرین مقالات
19 خرداد

پسوریازیس چیست ؟ + راه های درمان

ادامه مطلب

15 خرداد

پلاسما جت چیست؟ + مراقبت های پس از پلاسما جت

ادامه مطلب

11 خرداد

سریع ترین راه از بین بردن لک صورت | درمان لک صورت

ادامه مطلب

07 خرداد

پماد کلسیپوتریول : موارد مصرف ، نحوه مصرف و عوارض شایع

ادامه مطلب

03 خرداد

بهترین کلینیک زیبایی مشهد چه ویژگی هایی دارد

ادامه مطلب

30 اردیبهشت

مراقبت‌ های ‌بعد از عمل سینه که باید بدانید

ادامه مطلب

27 اردیبهشت

پماد کالامین برای چیست؟ نحوه مصرف و عوارض استفاده از آن

ادامه مطلب

24 اردیبهشت

خواص آلوئه ورا برای پوست صورت

ادامه مطلب

21 اردیبهشت

چاق و سفت شدن صورت در مدت زمان یک هفته

ادامه مطلب

18 اردیبهشت

مرگ بر اثر پیکر تراشی و لیپوساکشن | آیا مرگ بر اثر پیکرتراشی واقعیت دارد یا شایعه است؟

ادامه مطلب

15 اردیبهشت

ماسک صورت با ماست

ادامه مطلب

11 اردیبهشت

سوتین مخصوص بعد از عمل سینه

ادامه مطلب

07 اردیبهشت

چه عواملی باعث بزرگ شدن بینی می شود؟

ادامه مطلب

03 اردیبهشت

ویتامین های چاق کننده سریع

ادامه مطلب

30 فروردین

مشکلات تنفسی بعد از عمل بینی

ادامه مطلب

27 فروردین

حاملگی بعد از ابدومینوپلاستی امکان پذیر است؟

ادامه مطلب

24 فروردین

بهترین روش های درمان شوره سر

ادامه مطلب

20 فروردین

معجون جوش خوردن استخوان

ادامه مطلب

17 فروردین

قرص پردنیزولون 5 برای چیست؟ + عوارض و نحوه مصرف

ادامه مطلب

14 فروردین

بهترین فصل کاشت مو چه موقع است؟

ادامه مطلب

10 فروردین

اسکلروتراپی صورت چیست و چه کاربردی دارد؟

ادامه مطلب

05 فروردین

پی آر پی صورت چیست؟

ادامه مطلب

01 فروردین

صفر تا صد قرص گین آپ

ادامه مطلب

26 اسفند

پماد ویتامین آ د برای لکه های صورت

ادامه مطلب

22 اسفند

استفاده از بوتاکس برای سینه ، زیر بغل و کف دست

ادامه مطلب

17 اسفند

علامت های عفونت لب بعد از تزریق ژل

ادامه مطلب

13 اسفند

روش‌های درمان سیاهی دور چشم مزوتراپی، پی آر پی یا هایفوتراپی

ادامه مطلب

08 اسفند

کلینیک لاغری در مشهد

ادامه مطلب

04 اسفند

قرص تقویت کننده مو هیرتامین

ادامه مطلب

30 بهمن

راه های کوچک کردن بینی در خانه

ادامه مطلب

27 بهمن

مرگ در اثر تزریق بوتاکس

ادامه مطلب

23 بهمن

قرص راکوتان چه کاربردی دارد و عوارض روآکوتان چیست؟

ادامه مطلب

19 بهمن

حساسیت به بوتاکس

ادامه مطلب

16 بهمن

اگر فتق عمل نشود چه می شود

ادامه مطلب

12 بهمن

ژل جالپرو و کاربرد آن

ادامه مطلب

08 بهمن

برآمدگی استخوان بینی بعد از عمل و راه درمان آن

ادامه مطلب

04 بهمن

عمل چال گونه در مشهد با قیمت

ادامه مطلب

01 بهمن

چگونه پف زیر چشم را از بین ببریم؟ روش‌های درمان پف زیر چشم

ادامه مطلب

27 دی

تزریق چربی به واژن (لابیا) ، مزایا و عوارض

ادامه مطلب

23 دی

چه کسانی نباید هایفو انجام دهند

ادامه مطلب

مقالات مرتبط با قرص پردنیزولون 5 برای چیست؟ + عوارض و نحوه مصرف

whatsapp
instagram
how-to

مشاوره با ما